a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Scroll to Discover
back to top

O NAMA

Skadarlija – mesto gde srce Beograda kuca u ritmu koraka boema, umetnika i neumornih avanturista za koje su susreti i doživljaji najvredniji artefakti života.
Čuvena skadarlijska kaldrma već dva veka je sinonim za beogradske boeme, za magične večeri umotane u pesmu i priče koje se vremenom pretvaraju u legende…
A legendi je bezbroj: pesnici i pisci su ih utkali zlatnim rečima, muzičari su virtuozno svirali, a slikari su ih oslikavali najlepšim bojama.
skad 2
skad 1
skad 3
Red Bar, legendarno ime novije istorije noćnog života Skadarlije, otvorio je svoja vrata 1996. godine. U ovoj šarmantnoj crvenoj gradskoj kući u Skadarskoj 17, više od dve decenije, poznanstva prerastaju u neraskidiva prijateljstva, rađaju se nove ljubavi i nastaju neizbrisive uspomene na jutra rezervisana za kafu za omiljenim stolom i večeri koje se magično stapaju sa zvukom grada i ukusom virtuozno pripremljenih koktela.